Usluge

Dobrodošli u Servis IGNIS, vašeg pouzdanog partnera za kvalitetno servisiranje i održavanje vaših LG, Bosch, Siemens, Gaggenau i Toshiba uređaja. S ponosom vam nudimo širok spektar usluga koje su dizajnirane kako bismo vam olakšali život i produžili trajnost vaših aparata.

Naše Vrhunske Usluge za Vaše Uređaje

Nudimo visokokvalitetne popravke, efikasne instalacije i redovno održavanje kako biste se osjećali sigurno i bez briga u vezi sa vašim kućnim uređajima i elektronikom. Bez obzira da li imate probleme sa vašim klima uređajem, mašinom za veš, televizorom ili drugim uređajem, naš tim stručnjaka je tu da pruži brzo i pouzdano rešenje.

tv_2502208.png
Servis TV uredjaja

Nudimo servisnu uslugu za sve modele LG i Toshiba televizora u garantnom kao i u vangarantnom roku. Možete se osloniti na našu prvoklasnu uslugu i stručnost našeg tima. SZR Ignis, radi sa najnovijom opremom za dijagnostiku, merenje, popravke. Od nedostatka uputstva za upotrebu do popravke aparata najtoplije preporučujemo naše servisne tehničare koji će Vam u najkraćem roku izaći u susret.

washing-machine_1104590.png
Servis velikih kućnih aparata

Servisiramo kompletan program velikih aparata (bele tehnike). U garantnom kao i u vangarantnom roku možete se osloniti na našu prvoklasnu uslugu i stručnost našeg tima. SZR Ignis, radi sa najnovijom opremom za dijagnostiku, merenje, popravke.

Od nedostatka uputstva za upotrebu do popravke aparata najtoplije preporučujemo naše servisne tehničare koji će Vam u najkraćem roku izaći u susret

vacuum_2829961.png
Servis malih kućnih aparata

Mali kućni aparati su izrazito praktićni i potpuno bezbedni tako da odgovaraju najvišim zahtevima svakodnevne upotrebe. Mi smo tu da tako i ostane.

Nudimo Vam praktične savete, mogućnost kupovine dodatnog pribora, sredstva za negu i održavanje, servisiranje sa obezbeđenim ORIGINALNIM rezervnim delovima. Proverite pogodnosti naših usluga telefonskim pozivom, takođe možete dobiti informacije u vezi ORIGINALNIH rezervnih delova.

pickup-truck_2443471.png
Usluge na terenu

Ukoliko niste u mogućnosti da sami svoj aparat dostavite u servis, naši servisni tehničari će izaći na teren i izvršiti dijagnostiku i popravku Vašeg aparata.

Zakazivanje se vrši putem navedenih podataka ili lično u našem servisu.

Pre poziva pripremite tehničke podatke Vašeg aparata koje možete očitati na tipskoj pločici.

Mi Smo Uvek Tu Za Vas

Naša posvećenost kvalitetu i profesionalizmu osigurava da svaki zadatak bude dovršen s pažnjom i preciznošću. Bez obzira da li je reč o popravci, instalaciji ili održavanju, mi pružamo vrhunsku uslugu koja će vas ostaviti bez briga.

Zadovoljstvo korisnika

Naša briga o korisnicima je duboko usađena u našem poslovanju. Dugogodišnje iskustvo nam je omogućilo da razumemo vaše potrebe i očekivanja, i da pružimo usluge koje to ispunjavaju. Vaša satisfakcija je naša najveća nagrada.

Tehničari na terenu

Naš tim tehničara je uvek na terenu, spreman da vam pruži hitne servise, instalacije ili održavanje. Bez obzira na to gde se nalazite u Beogradu ili Srbiji, možete računati na nas da reagujemo brzo i efikasno kako biste ponovno uživali u besprekornom radu vaših uređaja.

Adrese:

Ratka Mitrovica 137, Zarkovo
Radnicka 57, Cukaricka Padina

Email:

info@servisignis.rs reklamacije@servisignis.rs

Radno vreme:

pon-pet od 09-18h
Subota 09-14h.

Tel:

011/2510-636 – Bela tehnika
011/4070-806 – TV/audio video/mali kucni aparati